Aardappelen met liefde gekweekt door je lokale boer

Korte keten in Kalkense Meersen Donkmeer

Verse, smaakvolle en gezonde producten. De boeren zetten er zich elke dag voor in. Producten die rechtstreeks bij de boeren uit je streek zijn aangekocht, hebben een grote meerwaarde: ze zijn supervers en superlekker, de boer krijgt er een eerlijke prijs voor en het belast minder het milieu omdat je er verpakkingsmateriaal en voedselkilometers mee uitspaart.

Cover korte keten brochure Verrukkelijk Lokaal

Koop jij al lokaal?

Om je wegwijs te maken in het korte keten aanbod in jouw buurt, geven we je een overzicht van waar je terecht kan voor kakelverse eieren, melk, groenten, fruit en andere producten.

We stelden een mooie brochure 'Verrukkelijk lokaal' samen met alle info over de verkooppunten. Je vindt de brochure bij alle deelnemende verkooppunten en in de toeristische dienst van Berlare, Laarne, Wetteren of Wichelen of in de onthaalpoort aan de oever van het Donkmeer.

Lees de brochure online
Fiets koop lokaal

Boodschappen doen met de fiets

Lokaal je inkopen doen is nog fijner met de fiets! Vul je fietsmand met verrukkelijk lokale producten of doe een verkennend fietstochtje langs de verschillende verkooppunten. We stippelden een fietsroute voor je uit die je langs enkele van de producenten voert. Spring dus op je fiets en trakteer jezelf op al het lekkers dat je streek je te bieden heeft!

Bekijk de route

Verkooppunten in Berlare, Laarne, Wetteren en Wichelen

Zoek een producent in jouw buurt op de kaart of via het alfabetische overzicht eronder.

Meer weten over
korte keten landbouw