Paardenmelkerij Kattenheye

Paardenmelkerij Kattenheye

Deze unieke paardenmelkerij, opgestart in 1997 door Tony en Mieke Raman in de historische hoeve Kattenheye, is gelegen te midden van een mooi landelijk weidelandschap. Naast paardenmelk kan men in de hoevewinkel ook paardenmelklikeur, -ijsjes en -cosmetica kopen. Paardenmelk lijkt erg sterk op moedermelk, is licht verteerbaar en helpt de weerstand te verhogen. Groepsbezoeken worden georganiseerd op afspraak.

De veulens en jonge paarden kunnen hier in alle rust en in de beste omstandigheden opgroeien, waar we dagelijks met veel passie voor werken. We besteden graag veel tijd aan hun opvoeding en mensgericht zijn, zodat de volgende eigenaar er meteen veel plezier aan heeft. Van hieruit vertrekken ze over de ganse wereld, waar men ze o.a. op verschillende internationale springwedstrijden tegenkomt. Bijna alle voeders voor de paarden worden op het eigen bedrijf gewonnen, de mest gaat op eigen land, en zo is de kringloop rond.

Paarden Kattenheye

Producten

Paardenmelkijs, paardenmelklikeur en -cosmetica

Contact

Lagen Heirweg 9
9270 Laarne
0498 16 78 05
tony.raman@telenet.be

www.paardenmelkerij.info
www.kattenheye.horse

Openingsuren

Woensdag van 14.30 u. tot 18.30 u. en zaterdag van 13.30 u. tot 17.00 u.
Groepsbezoeken enkel op afspraak, niet op zon- en feestdagen.

De paardenmelkerij is rolstoeltoegankelijk.

Paarden van Kattenheye

Wist je dat?

De paarden krijgen als familienaam ‘van Kattenheye’ en zorgen zo voor naamsbekendheid én hilariteit wanneer het soms vreemd uitgesproken wordt in andere talen!

Terug naar overzicht