De Moeraseik Zele 2 Marc Annaert Toerisme Scheldeland

Logeren in de Schelde­­­­vallei

Een meerdaagse trip in de Scheldevallei geeft je de kans om op je eigen tempo en in alle rust de vele troeven van het gebied te leren kennen. Wat dacht je van een overnachting aan het water, in een historische setting of middenin de natuur? Het kan allemaal! De website van Toerisme Scheldeland zit boordevol tips en inspiratie voor een onvergetelijke vakantie!

Foto De Moeraseik Zele © Marc Annaert - Toerisme Scheldeland

Atelier antonine copyright Joris Ceuppens

Neem een kijkje op de website van Toerisme Scheldeland en ontdek een uitgebreid aanbod aan logies. Je vindt er handig je weg naar de meest kindvriendelijke opties, luxueuze verwennerij, originele of avontuurlijke bestemmingen en zoveel meer!

Foto Het Atelier van Antonine © Joris Ceuppens

Ontdek het aanbod
Toeristische infopunten Lise Neirinckx

Toeristische ambassadeurs

Als je van de uitbaters van het hotel of de B&B waar je verblijft graag wat weetjes, insider-tips of extra informatie over de riviernatuur in de buurt hoort, kunnen we je zeker onze toeristische ambassadeurs aanraden. Vijfendertig ondernemers stapten mee in een traject van Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Scheldeland, Regionaal Landschap Schelde-Durme en Rivierpark Scheldevallei. Onder hen ook enkele uitbaters van logies. Al deze trotse ambassadeurs kunnen dankzij een tweedaagse cursus hun gasten helemaal warm maken voor de Scheldevallei. Je herkent hun zaak aan het bordje ‘toeristisch infopunt’ dat aan de gevel prijkt.

Foto Lise Neirinckx © RLSD

Leer hen kennen
Bnb Cosy Cottage Roeckiesworld Toerisme Scheldeland

Brochure 'Overnachten' in Dendermonde

Wie in de omgeving van Dendermonde een uitstap met overnachting wil plannen, kan ook een kijkje nemen in de brochure 'Overnachten' uitgebracht door Toerisme stad Dendermonde. De brochure is gratis te verkrijgen bij Toerisme Dendermonde of je kan ze downloaden via hun website.

Foto B&B Cosy Cottage - Roeckiesworld © Toerisme Scheldeland

Bekijk de brochure

Meer activiteiten
in Rivierpark Scheldevallei